Omar Rudberg samarbetar med debutanten Claudia Neuser för att leverera balladen Call me by your name. En popballad med stora känslor och kombinationen Omar och Claudia är verkligen magisk. Med det blir det en passande titel på låten, då den romanen och filmen blivit stilbildande för kärleksrelationer under 10-talet.
På det hela är det en imponerande start på 2023 för Omar och en perfekt introduktion till den nya röst som är Neuser.

Favoriter Apple Music

Call me by your name är skriven av Omar Rudberg tillsammans med Patrizia Helander och Robert Habolin. Den sistnämnda har även producerat låten, som du hör här nedan.

Följ Omar Rudberg på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011