Jo men visst älskar vi alla de där retrodoftande poplåtarna. Ny singeln med Manchester-duon TONICA ger oss precis det. Medryckande pop som bygger på ett skönt synthigt retro-arrangemang med lite av en funkig känsla över sig. Mellan de medryckande beatsen vilar något mörkare, då Surrender handlar om substansberoende. Att helt enkelt ge efter för frestelser och känslan av att bli förtärd av dina laster.

DOLBY ATMOS

”Ville fly verkligheten, vaknade med ett högt pris att betala…”

Med singeln följer Samuel Dabrowski och Amory Neish-Melling upp Last breath från i våras. Låten kommer sedan följas upp av mer musik under året. Med tanke på dessa två lysande singlar, så är det definitivt något jag ser fram emot. Stjärna gruppen i Apple Music så du inte missar kommande singlar.

Tonica

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011