Jo men visst älskar vi alla de där retrodoftande poplåtarna. Ny singeln med Manchester-duon TONICA ger oss precis det. Medryckande pop som bygger på ett skönt synthigt retro-arrangemang med lite av en funkig känsla över sig. Mellan de medryckande beatsen vilar något mörkare, då Surrender handlar om substansberoende. Att helt enkelt ge efter för frestelser och känslan av att bli förtärd av dina laster.

POPMUZIK LOVER 2

”Ville fly verkligheten, vaknade med ett högt pris att betala…”

Med singeln följer Samuel Dabrowski och Amory Neish-Melling upp Last breath från i våras. Låten kommer sedan följas upp av mer musik under året. Med tanke på dessa två lysande singlar, så är det definitivt något jag ser fram emot. Stjärna gruppen i Apple Music så du inte missar kommande singlar.

Tonica

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011