Alternativa hiphop med pop-rock twist så beskriver artisten Schmitty sin musik. Nu är denna lovande amerikanska rappare aktuell med den hookiga singeln Lifetime. Låten är producerad av artisten själv och Nico Koufakis. Tittar vi närmare på texten talar singeln om en önskan att leva ett liv i överdåd och flärd fritt från bekymmer. Enkelt och lekfullt formar artisten melodier som fastnar och klär upp dem i en modern produktionsskrud. Med en positiva och sprudlande energi ämnar Lifetime till att inspirera lyssnarna att drömma stort och arbeta mot sina mål.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Jag ville att det skulle ge människor möjlighet att drömma lite!

Schmitty

Schmitty

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.