Före lugnet kommer stormen? Ett klassiskt talesätt som även skulle kunna appliceras på ABELAs nya singel Breathe Free. Låten börjar med skört piano och ärlig text för att sedermera explodera ut i en rock-influerad refräng med starka vokaler. Stjärnas röst är den klarast lysande stjärnan och för tankarna till en yngre Kelly Clarkssson. Såhär säger artisten om sitt nya släpp: 

Favoriter Apple Music

Breathe Free handlar om hur jag gång på gång försöker hitta min egen väg, och vilken väg jag än tar så hamnar jag alltid i musiken igen. Jag vill framåt, snabbt. Samtidigt förstår jag att det tar tid. Livet, det tar tid att leva, utvecklas och komma framåt. Jag har lärt mig den hårda vägen att jag alltid behöver prioritera mitt mående och lycka, allt annat kommer och går, men så länge jag mår bra så brukar resten lösa sig. Att skriva och släppa musik är något så skrämmande, och samtidigt får det mig att känna mig mer levande än någonting annat. Jag önskar att fler vågade hitta den, känslan av att man brinner, lever! Personligen föredrar jag att befinna mig vid utkanten av min bekvämlighetszon, där får jag känna att jag växer och blir bättre, starkare. Vi kan försöka styra våra liv hur mycket vi vill, men vissa saker kommer ändå att ske utom vår kontroll.

Innebörden i Breathe Free är något som många troligtvis kan känna igen sig i och finna styrka i. ABELA sprider således hoppfullhet över ovissheten samtidigt som hon bjuder på lysande musik. Att förena dessa två visar på stor talang och en stark framtid inom musikens värld.

ABELA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011