Ingenting debuterade redan 2018 med EP:n Brustna hjärtan brinner bäst. Soundet må ha utvecklats men det melankoliska anslaget består. Singeln Inte för dig/inte för mig blandar ett komplext beat med svävande melodi för att skapa en atmosfärisk känsla. Artisten rör sig någonstans i gränslandet mellan pop och rap med en ljudbild som påminner om Fricky.

Popmuzik Lover

Inte för dig/inte för mig är ett samarbete med den amerikanska producenten Seal och det moody och skönt drömliknande resultatet hör du här nedan.

Ingenting

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.