Ord som klingar kvar är titelspåret på EP:n Bella Winth släpper idag.
Själva EP:n samlar ihop hennes tre föregående singlar Fucking jävla underbar, Offerkofta samt senaste Han är en 10’a men.

DOLBY ATMOS

Om du älskar de där låtarna som inleds förväntansfullt och sedan blommar ut i en pulserande refräng, ja då kommer du definitivt att älska även Bellas nya singel. Låten i sig beskriver smärtan när man känner att man inte blir förstådd. En låt att dansa och samtidigt gråta till med andra ord och det är ju den bästa typen av låtar, eller vad säger du?

Höj volymen, för här kommer Bella!

Bella Winth

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011