Mjukt och harmoniskt inleder Göteborgsartisten Rebecca Riggo sin nya singel Obsession med stämningsfulla syntar. Vi hör inslag av soul, 80-tal och synth där Rebecca Riggos stämma svävar ovanpå den förföriska produktionen. Nostalgin är snyggt behärskad och helheten gnistrar likt en discokula. Tittar vi närmare på innebörden talar låten om flirtande, besatthet och viljan att få någon annan att se en.

För tillfället hittar vi denna lovande artist på Backa Teater där hon även passar på att spela in delar av sin musik ifrån. Aktuella släppet lovar gott inför framtiden och det ska bli spännande att se vad som kommer härnäst men för nu håller vi tillgodo med Obsession.

Dolby Atmos

Rebecca Riggo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.