Den anonyme EDM-producenten Handshake In Space fortsätter att leverera starka låtar för dansgolven och spellistorna. Nya singeln heter Words I spoke too soon och är en emotionell låt som ligger i gränslandet mellan pop och klubb. Med luftiga synthar och sköna beats tillsammans med mjuka vokaler bygger artisten ännu en hit som kommer tilltala många fans av bra EDM där ute. Det blir till ett bra soundtrack för sommarkvällen, innan den tyngre musiken drar igång och ljuset inte helt lämnat för dagen.

DOLBY ATMOS

Handshake In Space

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011