Loupe är en indiekvartett från Amsterdam, som just nu arbetar mot deras kommande debutalbum Do You Ever Wonder What Comes Next som släpps den 16:e Juni.
Från det kan du här höra senaste singeln It’s getting wild, getting older. Här bjuder kvartetten oss på en behaglig mix av pop och indie-folk skulle jag säga. Med sitt organiska och luftiga sound bygger låten mot den medryckande refrängen.

Svensk Pop

Om singeln berättar bandet för bloggen:

It’s getting wild, getting older handlar om hur du kan hamna någonstans när du tänker; Är detta det? Det handlar om att känna sig riktigt liten i detta stora universum och undra varför och vad det är vi är här för”

Det låter lovande inför kommande albumet skulle jag säga och du hör singeln här nedan.

Loupe

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.