Den 16:e Februari är det dags för Sidney-baserade indiepopbandet Middle Kids att släppa albumet Faith Crisis Pt 1.

DOLBY ATMOS

Inför releasen ger bandet oss singeln Terrible news tillsammans med en musikvideo. Singeln i sig följer upp Bend, Dramamine, Bootleg firecracker och Highlands, och är producerad av Jonathan Gilmore.

Här bjuds vi på energifull pop som skrev av sångerskan Hannah Joy i en osäker tid under pandemin. Hannah berättar för bloggen:

“Det var mycket förvirring och information och regler och ilska och människor som dömde människor och förlust och misstro. Till slut kände jag mig så överväldigad av allt brus att jag inte kunde ta in det längre. Gitarrerna är också lite skrikiga eller kanske bara brådskande. Jag ville stapla en massa gitarrlager för att skapa nästan en gitarrkör. Vi fick en vän, Brendan Champion, att spela lite brass på låten, vilket verkligen lyfter den när den marscherar fram.”

Jag tyckte att Terrible news var en bra energikick och en stark poplåt som definitivt förtjänar en plats i bloggen och som får ta upp knappa tre minuter av ditt liv.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011