Indierockbandet Nära Döden följer upp albumet Slänger Ingenting från i vintras med att ge oss den energifyllda singeln Vill se dig vara vaken. Indierock med spår av svensk punk, skulle en innehållsförteckning lyda. Låten i sig gör upp med frustrationen över att få tiden att räcka till i en vardag där inget klaffar. Känner dig igen dig? Klart att vi alla gör!

Nordiska Favoriter

Nära Döden består av Hanna Winberg, David Örfelth, Jakob Bjelkeborn och Max Jonsson. De har rötter i band som Randiga Rut, Harpun, Gluer och KNASH.

Nära Döden

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.