Med Lågan är evig, men kanske inte vår släpper Mats Wikström andra smakprovet från kommande albumet Det är över nu, som dimper ner i din musikstreamingtjänst den 26:e Maj. Ett album där Mats avhandlar en vild, stormig relation som pågick under ett drygt år, där hälften av låtarna är skrivna under relationen och resterande hälften är skrivna efter uppbrotten och mitt i den stora sorgen och tomheten..
Låten i sig handlar slutet på relationen. Men den skvallrar också om att det är starten på något nytt, för som Mats sjunger; ”Lågan är evig, men kanske inte vår”.

Svensk Pop Apple Music

Mats Wikström är konstnär och musiker. Under fler år har han varit låtskrivare och sångare i punkbandet Eterkropp. Men nu är det som sagt dags för Mats att släppa sitt debutalbum som soloartist.

Mats Wikström

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011