I fjol släppte Folke Nikanor singeln Kommer du? tillsammans med Anja Bigrell. En låt vars budskap handlar om att ta vara på vår planet och ta klimathotet på allvar.
Nu i samband med Mothers* Rebellion stora globala demonstration för klimatet den 13:e Maj släpps låten på engelska. Fortfarande en lika lysande låt som i originalspråk och minst lika viktigt budskap. Sedan är det spännande att titeln gått från en fråga till en uppmaning. Lite en hint om hur allvarlig situationen är, oberoende av vad klimatförnekande politiker i Riksdagen tror…

Popmuzik Podcast

Folke Nikanor

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011