Jag älskar ju när produktionen blir pulserande och synthbaserad. Som när favoriten Oscar Zia nu släpper singeln Vem bryr sig. En upplyftande låt med mycket energi där Oscar försöker övertyga sig själv att man inte ska bry sig för mycket om oviktiga saker.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Oscar:

”Låten heter Vem bryr sig, men det är väl det jag gjort för mycket. Och då glömt vad som är viktigt att bry sig om på riktigt.”

För mig kändes Vem bryr sig som en perfekt låt för sommarens spellista. Vad tycker du?
Vem bryr sig är skriven av artisten tillsammans med Myra Granberg, Adéle Cechal och Carl Wikström. Resultatet hör du här i bloggen.

Oscar Zia

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011