Jag älskar ju när produktionen blir pulserande och synthbaserad. Som när favoriten Oscar Zia nu släpper singeln Vem bryr sig. En upplyftande låt med mycket energi där Oscar försöker övertyga sig själv att man inte ska bry sig för mycket om oviktiga saker.

Popmuzik in Dolby Atmos

Om singeln berättar Oscar:

”Låten heter Vem bryr sig, men det är väl det jag gjort för mycket. Och då glömt vad som är viktigt att bry sig om på riktigt.”

För mig kändes Vem bryr sig som en perfekt låt för sommarens spellista. Vad tycker du?
Vem bryr sig är skriven av artisten tillsammans med Myra Granberg, Adéle Cechal och Carl Wikström. Resultatet hör du här i bloggen.

Oscar Zia

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.