Omslag

Per Gessle samarbetar med David Guetta och resultatet är… förvånansvärt bra måste jag säga. Det är synthigt och doftar 80-tal samt otroligt medryckande och ögonblickligt i refrängen. Jag blev nog lika överraskad av denna som jag blev när Roxette släppte Stars från albumet Have a Nice Day 1999. Det kändes så ovanligt för att vara en Roxette-låt, men samtidigt bland det bästa de gjort. Sedan blev ju inte låten sämre av att favoriterna Almighty remixade låten och satte den mitt på G-A-Ys dansgolv.

Svensk Pop

Incognito är skriven av David Guetta, Giorgio Tuinfort, Jason Evigan, Marcus van Wattum och Per Gessle, samt producerad av Clarence Öfwerman, Magnus Börjesson och Per Gessle. Just denna synthwave-stig får Gessle traska på fler gånger, för han förvaltar ju detta riktigt bra.

PG Roxette

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.