Omslag

Dagny har alltid varit en stor favorit för mig. Ända sedan Ultraviolet och vårt första möte under Way Out West. En artist som jag tycker gått från klarhet till klarhet i allt hon gjort och lyckats med konststycket att bli bättre och bättre för varje släpp.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för Dagny att följa upp albumet Strangers / Lovers från 2020 och först ut från det kommande albumet är Heartbreak in the making. Låten i sig är skriven tillsammans med Maria Hazell och Oliver Lundström och doftar organisk pop från 90-talet. Visst får du också en doft av The Verves klassiker Bitter Sweet Symphony i refrängen? Stråkar i pop gör dem alltid lite bättre och detta är så bra det kan bli. I alla fall just nu.

Sedan ÄLSKAR jag det något skruvade omslaget, samt att mixen är i Dolby Atmos. Det gör låten är mer luftig, vilket just en bra poplåt ska vara.

Dagny

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011