Det är dags för gruppen 1984 att kasta oss tillbaka till det dansanta 80-talet igen. Inte med en cover på Kiss klassiska låt från 1977, utan i form av Hi-NRG-singeln Love gun. Med en basgång som hade fått Giorgio Moroder att bli helt lycklig och ett beat som hade fått Pete Burns dansa natten lång. För här bjuder herrarna i 1984 oss på 100% energi och popglädje. Det är något med just den där 80-talsmusiken som får en att bli helt lycklig ändå. Det är lekfullt och härligt over the top. Love gun är inget undantag.

Svensk Pop

Om singeln berättar sångaren Magnus Carlsson för bloggen.

”Vi ville skapa en låt som fångar essensen av 80-talet och hyllar den ikoniska stilen som bland annat Dead or Alive var med och skapade. Vi tror att Love gun gör precis det, och vi kan inte vänta på att få se dem som lyssnar hoppa upp och dansa.”

1984

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.