Artisten Jahju16 gör sig redo för EP-släpp i sommar, men innan dess ger han oss den starka låten Align. Här uppmanar sångaren en kvinna med sviktande självförtroende att börja lita på sin egen förmåga. Ett budskap som han själv funnit styrka av och vill inspirera andra med. Till läckra afro-beats och stark melodisk närvaro är det omöjligt att motstå denna musikskapares talang och ljudbild. Efter många timmars hårt slit i studion är han nu redo att visa sitt konstnärskap fullt ut, såhär säger Jahju16 om tiden framför honom. 

Nordiska Favoriter

”Tiden är inne att visa vad jag går för. Det finns ingen medelväg eller omväg. Bara en väg framåt. Detta är vad jag lever för att göra.”

Jahju16

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.