Daniel Sonders från Malmö är just nu finalist i musiktävlingen P4 Nästa Malmöhus, som går av stapeln den 16:e Maj.
Singeln han tävlar med heter Need somebody och är en skönt medryckande poplåt som har ett mer allvarligt tema. Låten i sig handlar om psykisk ohälsa, att alla behöver någon att prata med och något man måste våga göra. Ett viktigt tema med andra ord.

Följ på Apple Music

För oss som gillar singer-songwriterpop med just medryckande känsla och starka melodier kommer definitivt att få valuta för tiden som ni lyssnar på denna singel vill jag lova. Kan tänka mig att fans av bland annat Charlie Puth och Ed Sheeran kommer uppskatta både Daniel och hans musik. Klicka igång och se vad du själv tycker.

Daniel Sonders

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011