I fredags var det Tobias Danielsson och Samuel Brandt i produktionsduon NOTD som skulle välja ut en låt i veckans avsnitt av Songland på SVT. Fyra riktigt bra låtar var det som presenterades, där Popmuzik-favoriten Hugo Andersson levererade sin grymma singel Bittersweet som du kan läsa mer om och lyssna på i bloggen.

DOLBY ATMOS

NOTD föll denna vecka för singeln Honest av Linnea Gawell, Felix Palmqvist och Louise Lindberg. Här tog de denna emotionella poplåt med hjälp av Lou Elliotte från Estraden och gjorde den till en än mer medryckande poplåt som andades hit och verkligen internationellt gångbar.

Jag tycker ju resultatet av varje avsnitt av Songland verkligen levererar grymma poplåtar. Det är imponerande med så många duktiga låtskrivare som vi har i landet, samt att programmet lyckats med konststycket att lyfta fram så många kvinnliga låtskrivare i första hand.

NOTD

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011