Låten The end of the World är titelsåret från Natasha Hunt Lees debutalbum som precis släppts.

Följ på Apple Music

Här får vi en vacker och snyggt melodisk låt som inleds som en pianoballad innan den sväller med varje vers i arrangemang innan den slutar med gitarrer och körer för att ge den stora filmiska känslan. En sån där låt som man kan tänka sig kommer finnas med i soundtracket i ett avsnitt till en kommande serie. Åtminstone borde den vara med i allas spellistor.

Om musikprojektet i stort berättar Natasha:

The end of the World! är en liten bit av vår historia som en vacker, magisk, vacklande, kaotisk familj, berättad genom linsen av min egen hjärtesorg och häpnad. Det är därför det var särskilt viktigt för mig att samarbeta med så många av karaktärerna som är inblandade här. För det första för att de alla råkar vara väldigt begåvade artister själva, och för det andra för att ingen av dessa berättelser och känslor och ögonblick skulle ha existerat utan dem. Att tappa förståndet är roligare när du är omgiven av de bästa människorna i världen.”

Klicka igång låten här nedan. Du kommer inte att ångra dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011