Låten The end of the World är titelsåret från Natasha Hunt Lees debutalbum som precis släppts.

Apple Music

Här får vi en vacker och snyggt melodisk låt som inleds som en pianoballad innan den sväller med varje vers i arrangemang innan den slutar med gitarrer och körer för att ge den stora filmiska känslan. En sån där låt som man kan tänka sig kommer finnas med i soundtracket i ett avsnitt till en kommande serie. Åtminstone borde den vara med i allas spellistor.

Om musikprojektet i stort berättar Natasha:

The end of the World! är en liten bit av vår historia som en vacker, magisk, vacklande, kaotisk familj, berättad genom linsen av min egen hjärtesorg och häpnad. Det är därför det var särskilt viktigt för mig att samarbeta med så många av karaktärerna som är inblandade här. För det första för att de alla råkar vara väldigt begåvade artister själva, och för det andra för att ingen av dessa berättelser och känslor och ögonblick skulle ha existerat utan dem. Att tappa förståndet är roligare när du är omgiven av de bästa människorna i världen.”

Klicka igång låten här nedan. Du kommer inte att ångra dig.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.