Om inte Chris de Sarandy lyssnat till Post Malone måste jag vässa mina öron ordentligt! 24-åriga Chris är uppvuxen i sydvästra England och började redan som 14-åring spela i ett indieband. Han kände sig dock snabbt understimulerad då han ville göra mer än sina kamrater. Band var inte hans grej så artisten började skapa egen musik istället. Känd för att aldrig tänka två gånger följde musikskaparen sitt hjärta något som nu resulterat i en lovande karriär. Genom musiken får Chris utlopp för sina känslor och samlade upplevelser.

POPMUZIK LOVER 2

”Jag vill skriva den typ av musik som folk kan relatera till och känna varifrån den skrevs. Jag vill att de ska förstå och relatera till mig och mitt skrivande”.

Chris de Sarandy

Med en raspig, soul-stämma och tunga R&B beats skapar talangen lysande pop på singeln Small Town Queen. Svävande gitarrer och starkt effektade trummor skapar en ljudbild som passar perfekt in i dagens pop. Talang sägs aldrig gå omärkt förbi och artisten blev nyligen scoutad till independent-labeln Embassy of Music. Det är bara att önska stort lycka till och vi kommer absolut fortsätta hålla ögonen på Chris.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011