Omslag

Just nu är jag väldigt pepp på nya HBO-serien The Idol som har premiär den 4:e Juni.
Serien är skapad av Abel Tesfaye, Reza Fahim och Sam Levinson och handlar om popstjärnan Jocelyn (Lily-Rose Depp), som efter ett sammanbrott som lett till en inställd turné inleder en relation med Tedros (Abel Tesfaye), som är någon form av självhjälpsguru och ledare av en kult. Känns på papperet ganska mörkt, destruktivt och skruvat.

DOLBY ATMOS

Singeln Double fantasy med The Weeknd och Future blir då första smakprovet från musiken ur serien. En soulig r&b-electropoplåt som är skönt synthdriven och retrodoftande, samtidigt som det som sagt är väldigt souligt och kryddat med Futures rap. Skulle säga att den har lite av en sexig känsla över sig ändå.

Just det. Serien inkluderar även en annan popartist / skådespelare i form av Troye Sivan. Kanske att vi får en ny låt med honom också i det närmaste. Det hade ju inte skadat.

The Weeknd

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011