I fjol släppte Karakou albumet Via Dolorosa, som du bland annat kunde läsa om här i bloggen.
Nu är det dags för bandet att släppa sin första nya låt i form av singeln Följ med ut. En emotionell singel med galet snygg refräng och arrangemang. Varm drömliknande produktion och gränsen mellan vemod och eufori är som en knappnål. Popmagi!
Följ med ut är en låt som handlar om att ta sig ut och följa med på något som utvecklar sig till en riktig bra kväll. Att helt enkelt ha vänner som får en att ta sig loss från det tråkiga när man tillexempel är nere.

Nordiska Favoriter

Jag kopplade spontant upp mig med bandet från replokalen för att få historien bakom låten och lite om vad vi kan förvänta oss från bandet under året.

Du hör singeln Följ med ut här i bloggen.

Karakou

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.