I fjol släppte Karakou albumet Via Dolorosa, som du bland annat kunde läsa om här i bloggen.
Nu är det dags för bandet att släppa sin första nya låt i form av singeln Följ med ut. En emotionell singel med galet snygg refräng och arrangemang. Varm drömliknande produktion och gränsen mellan vemod och eufori är som en knappnål. Popmagi!
Följ med ut är en låt som handlar om att ta sig ut och följa med på något som utvecklar sig till en riktig bra kväll. Att helt enkelt ha vänner som får en att ta sig loss från det tråkiga när man tillexempel är nere.

Följ på Apple Music

Jag kopplade spontant upp mig med bandet från replokalen för att få historien bakom låten och lite om vad vi kan förvänta oss från bandet under året.

Du hör singeln Följ med ut här i bloggen.

Karakou

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.