Mirek Coutigny är en belgiskt pianist och producent som under de senaste åren skapat musik med elektroniska och akustiska instrument som resulterade i debut-EP:n Revisions #1 2018.
Just nu arbetar Mirek mot albumet The Further We Ventured som snart släpps. Från det kan du här lyssna på senaste singeln New World; en låt som framförs av Ella Vermeir. -Det är också den första låt Mirek släppt som har sång.

Popmuzik Lover Patreon

Här bjuds vi på en drömliknande och samtidigt storslagen poplåt med stor dynamik i arrangemanget. Att det låter filmiskt är inte så konstigt. Mirek ville fånga känslan från eftertexterna i filmer när han var yngre, där man oftast fick höra just storslagna poplåtar. Inte så konstigt kanske att jag älskade denna låt när jag hörde den första gången, då även jag själv är svag för just denna typ av låtar.

Följ Mirek Coutigny på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011