Mirek Coutigny är en belgiskt pianist och producent som under de senaste åren skapat musik med elektroniska och akustiska instrument som resulterade i debut-EP:n Revisions #1 2018.
Just nu arbetar Mirek mot albumet The Further We Ventured som snart släpps. Från det kan du här lyssna på senaste singeln New World; en låt som framförs av Ella Vermeir. -Det är också den första låt Mirek släppt som har sång.

Apple Music

Här bjuds vi på en drömliknande och samtidigt storslagen poplåt med stor dynamik i arrangemanget. Att det låter filmiskt är inte så konstigt. Mirek ville fånga känslan från eftertexterna i filmer när han var yngre, där man oftast fick höra just storslagna poplåtar. Inte så konstigt kanske att jag älskade denna låt när jag hörde den första gången, då även jag själv är svag för just denna typ av låtar.

Följ Mirek Coutigny på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.