Den Liverpool-baserade singer-songwritern Michael Nelson eller Banners som han kallar sig när han släpper sin musik, är just nu aktuell med EP:n I Wish I Was Flawless, I’m Not. Med den följer artisten upp EP:n It’s Gonna Be OK från 2021.

DOLBY ATMOS

Den nya EP:n grundades under pandemin när Banners spenderade mycket tid för sig själv. Någonstans är denna EP en hyllning till livet. När Banners tog sig igenom perioden och blivit mer tillfreds med sina brister, och med det mycket lyckligare.

Från EP:n kan du här se musikvideon till In your universe. En enligt mig Coldplay-doftande poplåt som snyggt byggs upp från ett piano. Det är också det vi ser i musikvideon till låten. Där Banners sitter vid sitt piano när han spelar upp låten för oss. Arrangemanget bygger sedan på med gitarr och luftiga synthar. Det är upplyftande och härligt skulle jag säga.

”Jag tycker att den här låten låter som att bli kär. Explosionen av den. Att känna att universum har skapat denna vackra sak för dig och allt du någonsin behöver är att vara någonstans i den atmosfären.”

Kolla in musikvideon till In your universe här nedan.

Följ Banners på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011