Den Liverpool-baserade singer-songwritern Michael Nelson eller Banners som han kallar sig när han släpper sin musik, är just nu aktuell med EP:n I Wish I Was Flawless, I’m Not. Med den följer artisten upp EP:n It’s Gonna Be OK från 2021.

Favoriter Apple Music

Den nya EP:n grundades under pandemin när Banners spenderade mycket tid för sig själv. Någonstans är denna EP en hyllning till livet. När Banners tog sig igenom perioden och blivit mer tillfreds med sina brister, och med det mycket lyckligare.

Från EP:n kan du här se musikvideon till In your universe. En enligt mig Coldplay-doftande poplåt som snyggt byggs upp från ett piano. Det är också det vi ser i musikvideon till låten. Där Banners sitter vid sitt piano när han spelar upp låten för oss. Arrangemanget bygger sedan på med gitarr och luftiga synthar. Det är upplyftande och härligt skulle jag säga.

”Jag tycker att den här låten låter som att bli kär. Explosionen av den. Att känna att universum har skapat denna vackra sak för dig och allt du någonsin behöver är att vara någonstans i den atmosfären.”

Kolla in musikvideon till In your universe här nedan.

Följ Banners på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.