Just nu gör det norska bandet The Human Nature sig redo att släppa albumet Circles, som släpps den femte Maj och följer upp albumet Karios från 2018.

DOLBY ATMOS

Med Blue Mercury får vi sista singeln inför albumet, som du kan lyssna på här nedan.
En låt som drar åt indierocken, men som ändå har en del synthar i arrangemanget tillsammans med medryckande melodi och energi som gjorde att låten verkligen satte sig vid första lysningen för mig. Låten i sig handlar om kärlek, samhörighet och vikten av att vara sig själv. Ett starkt och viktigt budskap man definitivt inte kan höra för mycket av.

The Human Nature

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011