Duon Seafret från brittiska Bridlington sparkar igång 2023 med den medryckande singeln See, I’m sorry. En låt om att be om förlåtelse för något man gjort, eller kanske inte gjort tillräckligt. Allt producerat till en härligt upplyftande folk-poplåt som definitivt känns som en given hit.

Popmuzik Podcast

Inför inspelningen av musikvideon bad duon sina fans att spela in en kort videosnutt där de visare upp vad de bad om ursäkt för på ett papper. Det blir både emotionellt och ärligt. Smart drag att bjuda in fansen här.

Seafret berättar om låten:

”Vi har verkligen älskat att göra den här låten! Vi har alla något att be om ursäkt för eller några små ånger och det var det som inspirerade oss att skriva den här låten. Stort tack till alla fans för att de skickade in sina videor som gör denna release ännu mer speciell.”

Följ Seafret på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011