Foto: Noah Fernström

Äntligen är Sveriges mest träffsäkra trio tillbaka med ännu mera hookig pop. Gruppen inledde året starkt med den personliga låten Gråter tillsammans över varandra. Nya släppet fortsätter i samma självupplevda spår och vi hör Louise berätta om tiden efter uppbrottet med sitt ex och vilken fullkomlig djungel det är att börja dejta andra. Låten utspelar sig mitt i känslan av att ens hjärta äntligen börjar slå igen.

Favoriter Apple Music

”Jag och Carl käkade frukost ihop en morgon i hans lägenhet och båda berättade att vi hade börjat att dejta. Det hade varit vi i sju år men nu träffade vi andra. Det var faktiskt väldigt fint att få dela den stunden, nu mera som bästa vänner. Att gå ut från en sju år lång relation och börja dejta igen. Det är som gjort för att göra misstag. ”Mitt hjärta slår” handlar om tiden efter att vi gjorde slut och om första gången hjärtat börjar slå igen”.

Louise Lennartsson


Med upplyftande produktion och luftiga melodier är det här en låt som luktar sommarhit. Allra mest förtjust är jag i den voice-choppade refrängen.

Estraden

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011