80-talshjältarna Fairground Factory är tillbaka med den bubbla a-sidan Always together och The Eagle.

Popmuzik Lover Patreon

Just låten Always together var något som jag fastnade för med sin mer symfoniska produktion där piano och stråkar målar upp en filmisk känsla över låten. Låten i sig är en hyllning till sångarens pappa och satte verkligen en fin ton för mig personligen.

För den som vill ha lite mer funkig och rivig pop så får du mer av den varan i form av The Eagle. En låt som definitivt har en lekfull känsla och som handlar om livscykeln i naturen. Den starkaste överlever; men den har också det största ansvaret. Man skall aldrig ta mer än vad man behöver, vilket alla förstår utom just vi människor…

Fairground Factory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011