Med inspiration från Post Malones sound släpper den amerikanska hop-popartisten Schmitty singeln How did I get here? En låt där artisten helt enkelt visar uppskattningen till var man befinner sig i livet.

Popmuzik Popcast

Låten i sig kom till när den amerikanska artisten reflekterade över att han gjort en hel del coola saker i sitt liv. Samtidigt är det också en låt som inspirerar att alltid sträva framåt. Att drömma stort och jaga den där drömmen.

”Jag hoppas att det hjälper andra att luta sig tillbaka och uppskatta vad de har också! Jag hoppas också att det hjälper en del människor att sträva mot sina drömmar och ha kul när de gör det!”

Schmitty

Singeln i sig är riktigt upplyftande och har en stark somrig känsla över sig. Kanske inte så konstigt att låten har den där soldränkta känslan över sig, då den skrevs när artisten befann sig i Florida.

Schmitty

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.