Med inspiration från Post Malones sound släpper den amerikanska hop-popartisten Schmitty singeln How did I get here? En låt där artisten helt enkelt visar uppskattningen till var man befinner sig i livet.

Favoriter Apple Music

Låten i sig kom till när den amerikanska artisten reflekterade över att han gjort en hel del coola saker i sitt liv. Samtidigt är det också en låt som inspirerar att alltid sträva framåt. Att drömma stort och jaga den där drömmen.

”Jag hoppas att det hjälper andra att luta sig tillbaka och uppskatta vad de har också! Jag hoppas också att det hjälper en del människor att sträva mot sina drömmar och ha kul när de gör det!”

Schmitty

Singeln i sig är riktigt upplyftande och har en stark somrig känsla över sig. Kanske inte så konstigt att låten har den där soldränkta känslan över sig, då den skrevs när artisten befann sig i Florida.

Schmitty

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.