Omar Rudberg dammade av The Pinter Sisters klassiker I’m so excited från 1982 under QX-galan och introducerade denna upplyftande klassiker till en helt ny generation. Med ett lika härligt driv och energi som originalet ger Omar oss en riktig showstarter med sin tolkning. Produktionen är lite som en mix av 80- och 20-tal, vilket gör att den passar extra bra i dagens musiklandskap där stilar och generar mixas.
Extra kul också att Omar valde just denna låt, som faktiskt slog igenom i Sverige när det begav sig på 80-talet. Här blev I’m so excited nämligen 4:a på singellistan, medan låten fick vänta till 1984 innan den blev topp 10 på Billboard-listan efter att den återlanserats.

Nordiska Favoriter

Om släppet berättar Omar för bloggen:

“Efter uppträdandet på QX-galan har många hört av sig och undrat när jag ska släppa låten, och eftersom jag älskar covers kände jag – varför inte? Min version är mer upptempo än originalet, en riktig feel-good låt skapad för dansgolven!”

Ta på dig dansskorna och låt Omar visa vägen på dansgolvet. För här blir det odödlig klassiker i ny tappning!

Omar Rudberg

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011