Efter några tysta år är det dags för singer-songwritern Anna Dunder att släppa en ny singel. Det blir hennes första nya sedan Sthlmsvinter från 2019 och nu har den grubblande artisten kommit till en annan årstid, nämligen våren.

Dolby Atmos

Tankar i vårkvällen är en fin liten vispoplåt som beskriver våren och de känslor av nostalgi som uppstår under just vårkvällarna. Att vi påminns om att saker förändras oavsett om vi vill det eller inte. Som livet i stort, men också året och dess förändring genom årstiderna.

Produktionen är avskalad och utgår från en akustisk gitarr, som sedan byggs upp av piano och som sedan även kryddas av barnkör bestående av elever från 4C, Önneredsskolan. En charmig poplåt och tankar signerade Anna Dunder som du hör här i bloggen.

Anna Dunder

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.