Efter några tysta år är det dags för singer-songwritern Anna Dunder att släppa en ny singel. Det blir hennes första nya sedan Sthlmsvinter från 2019 och nu har den grubblande artisten kommit till en annan årstid, nämligen våren.

Popmuzik Lover Patreon

Tankar i vårkvällen är en fin liten vispoplåt som beskriver våren och de känslor av nostalgi som uppstår under just vårkvällarna. Att vi påminns om att saker förändras oavsett om vi vill det eller inte. Som livet i stort, men också året och dess förändring genom årstiderna.

Produktionen är avskalad och utgår från en akustisk gitarr, som sedan byggs upp av piano och som sedan även kryddas av barnkör bestående av elever från 4C, Önneredsskolan. En charmig poplåt och tankar signerade Anna Dunder som du hör här i bloggen.

Anna Dunder

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011