Du kunde höra syskonduon Ebba x Sara i bloggen när de debuterade med singeln Want it tidigare i höstas. Hu är det dags att följa upp den singeln, vilket ge gör med Beautiful day to die. En titel som i mitt tycke andas den perfekta Bond-låten, eller vad säger du?

Popmuzik Lover Patreon

Ebba x Sara började skriva på Beautiful day to die under 2020. Med pandemin och ett osäkert världsläge som grund, kändes framtiden oförutsägbar och hopplös. Det spann duon vidare på med känslan att man inte hade något mer att förlora, vilket resulterade i textraden “it’s a beautiful day to die, when nothing is left to lose.

Produktionen är rytmisk med gitarrer och tungt beat, som åter får mig att tänka på Bond. Det är mörkt och vemodigt, samtidigt som det är snyggt med sykonens stämmor. En stark poplåt för oss som älskar dramatisk pop.
Du hör resultatet här i bloggen.

Följ Ebba x Sara på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011