Du kunde höra syskonduon Ebba x Sara i bloggen när de debuterade med singeln Want it tidigare i höstas. Hu är det dags att följa upp den singeln, vilket ge gör med Beautiful day to die. En titel som i mitt tycke andas den perfekta Bond-låten, eller vad säger du?

Popmuzik Popcast

Ebba x Sara började skriva på Beautiful day to die under 2020. Med pandemin och ett osäkert världsläge som grund, kändes framtiden oförutsägbar och hopplös. Det spann duon vidare på med känslan att man inte hade något mer att förlora, vilket resulterade i textraden “it’s a beautiful day to die, when nothing is left to lose.

Produktionen är rytmisk med gitarrer och tungt beat, som åter får mig att tänka på Bond. Det är mörkt och vemodigt, samtidigt som det är snyggt med sykonens stämmor. En stark poplåt för oss som älskar dramatisk pop.
Du hör resultatet här i bloggen.

Följ Ebba x Sara på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.