Man hör redan med de inledande stråkarna att Sara Yasmine kommer leverera en vacker och dramatisk singel när hon nu släpper Fjärilar, hennes första singel sedan 2020.
Arrangemanget är filmiskt där stråkar och piano bygger upp låten. Över detta sjunger Sara om barn som bara vill få vara barn. Låten illustrerar hur barn ofta vägrar tro på något annat än kärleken och det goda, samtidigt som den mer komplexa vuxenvärlden står för dörren och smyger sig allt närmre inpå. 

Dolby Atmos

Om singeln berättar Sara:

Fjärilar handlar om barn som innerst inne bara vill få vara barn, men som av vuxenvärlden blir bestulna sin lek, naivitet och tillit på olika sätt. Den är lika mycket en vemodig tillbakagång till, som ett eko från barndomens svunna tid. Den visar samtidigt hur barn, mitt i en grå verklighet, har en förmåga att ta hand om sig själva, varandra, och andra, med hjälp av sin omsorg och fantasi.”

Med Fjärilar trollbinder Sara oss lyssnare med sitt vemod och vackra arrangemang.
Lyssna och njut.

Sara Yasmine

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.