Pressbild

Måns Zelmerlöw släpper tillsammans med bandet The Agreement sin första singel på svenska.
Efter att ha varit med i Så Mycket Bättre i höstas, samt att han just nu åker landet runt med sin turné Vårskrik släpper han singeln Andetag. En storslagen poplåt som andas nytändning och lite pånyttfödelse. Vi kan kalla det en låt för våren.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Måns:

”Vi ville skriva något som ramade in Vårskrik, något hoppfullt som förklarar tanken med att skrika sig ur det som varit och in i ett nytt, sundare, kapitel. Det blev Andetag.”

Jag tyckte personligt att detta var väldigt tilltalande. Det låter klassisk svensk pop med magiska melodier, speciellt i refrängen där vi får ett härligt driv och upplyftande känsla med maffiga Ronja Rövardotter-körer. Det blir en snygg kontrast till den mer vemodiga versen. Det är som låten inleds i mörker och tar oss in i ljuset. Snyggt.

Måns Zelmerlöw

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.