Pressbild

Måns Zelmerlöw släpper tillsammans med bandet The Agreement sin första singel på svenska.
Efter att ha varit med i Så Mycket Bättre i höstas, samt att han just nu åker landet runt med sin turné Vårskrik släpper han singeln Andetag. En storslagen poplåt som andas nytändning och lite pånyttfödelse. Vi kan kalla det en låt för våren.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Måns:

”Vi ville skriva något som ramade in Vårskrik, något hoppfullt som förklarar tanken med att skrika sig ur det som varit och in i ett nytt, sundare, kapitel. Det blev Andetag.”

Jag tyckte personligt att detta var väldigt tilltalande. Det låter klassisk svensk pop med magiska melodier, speciellt i refrängen där vi får ett härligt driv och upplyftande känsla med maffiga Ronja Rövardotter-körer. Det blir en snygg kontrast till den mer vemodiga versen. Det är som låten inleds i mörker och tar oss in i ljuset. Snyggt.

Måns Zelmerlöw

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011