Många har Creep som deras absoluta favoritlåt med Radiohead. Jag är definitivt en av dem. Då blir det extra kul när det kommer en spännande tolkning av låten, som här när ReRa gör den till en mer pulserande och glittrande popversion.

Svensk Pop Apple Music

Kvar är det vemodiga från originalen, men produktionen är mer synthig och med ett härlig driv. Creep släpps tillsammans med en musikvideo som ReRa står bakom. Även den riktigt läcker och kastar oss mellan olika karaktärer och sinnesstämningar. Väldigt passande till musiken och stilen på denna cover.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011