Tvillingduon Ivy Nord är nu aktuella med singeln Die for me. En medryckande poplåt med läcker produktion där en elgitarr tillsammans med trummor och synthar bygger upp ljudbilden, vilket gör att låten känns som en stark hit, eller vad säger du?

Svensk Pop

Die for me lyckas med det där att ha dansant energi och ett mörkt vemod på samma gång och handlar om att helt enkelt följa ens hjärta när man ställs inför svåra val.
Om singeln berättar duon för bloggen:

”När vi skrev Die for me blev vi inspirerade av våra egna erfarenheter av att ha en stark koppling till någon men sedan behöva släppa dem på grund av olika omständigheter i livet. Ibland ställs du inför svåra beslut som kan kännas svåra, men att ta det steget och följa ditt hjärta kommer att göra dig fri.”

Ivy Nord

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.