Efter att ha legat på storbolaget Sony Music är det nu dags för Jacob Frohde att stå på egna ben och släppa sin första låt på egen hand. Vilken låt sedan! Let me talk är en vacker och filmisk ballad om oförmågan att kommunicera, något som ledde till att en relation rann ut i sanden. Uttrycket är sårbart och Jacobs vibrato träffar rakt i hjärtat medan produktionen sakta men säkert lyfter med känslorna. Magi! Sångaren utvecklar bakgrunden i låten för oss:

Nordiska Favoriter

“Svenskar skulle kunna göra karriär i att vara konflikträdda och att kapsla in sina tankar och känslor. Detta gäller även mig, och på den banan kom Let me talk till liv. Låten handlar om en relation som har runnit ur sanden till följd av att man inte har varit tillräckligt noga med att kommunicera vad man känner för varandra”

Jag satte mig med Jacob över zoom så han kunde berätta mer om låten för oss:

Let me talk är skriven tillsammans med Joel Gunnarsson samt producerad av Jonas Peker. Du hör det fina resultatet här i bloggen:

Jacob Frohde

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.