Axel Olsson och hans musikprojekt Jaded Jane tar inspiration från Yoko Ono när han sjunger om den som drömmer och lever sitt liv. Singeln heter kort och gott Dreamer och här bjuds vi på en luftig produktion som byggs upp av piano och synthar. Det blir en skön filmisk känsla av arrangemanget medan Axel målar upp sin berättelse för oss.

Skicka in din musik

Om singeln berättar Alex för oss:

“Jag har alltid tyckt om John Lennon och frasen som jag alltid trott var hans visade sig vara Yoko Onos. Hennes positiva inverkan på John som människa var stor. Frasen lyder: ‘A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality’. Därifrån föddes melodin till Dreamer och helt plötsligt så var låten där. För mig så har varje låt någonting att lära en, i detta fall så handlar det om att göra plats för ’The Dreamer’. Med det menar jag att man är den som ‘drömmer’ sitt liv och inte själva drömmen, alltså. Med andra ord, du vaknar upp ur drömmen om ditt liv, lever här och nu.”

Jaded Jane

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011