Pretty Boy är artistnamnet på den Vancouver-baserade Fabio Said som här är aktuell med singeln Running away.

Favoriter Apple Music

Med en produktion som byggs från synthwave skapar artisten här en härligt pulserande elektropoplåt med läcker melodi, snygga synthslingor och en känsla av att färdas igenom en storstad under natten. En natt som lyses upp av månen skens och reklamskyltarnas neon. Över produktion hör vi sångarens mjuka souliga-popröst som garanterat kommer få dig att bli nyfiken på mer musik från artisten.

Om du gillar akter som The Weeknd och Zayn kommer du definitivt uppskatta denna nya stjärna från popnationen Kanada.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.