Omslag

Med singeln Blind släpper Göteborgaren och Idol-vinnaren Sebastian Walldén tack och hej till det som varit och blickar framåt. Enligt hans sociala medier är det hans sista svenska låt på ett tag och att det är dags för honom att avsluta detta kapitel. Om det betyder att det snart kommer nytt på engelska förtäljer inte historien, men om jag skulle killgissa (för det är det jag gör bäst, I guess), så har Sebastian och Universal gått skilda vägar och detta är deras sista låt ihop och Sebastian får tänka ut var han ska gå efter detta, vilket han kanske redan har..?

Favoriter Apple Music

Vad än orsakerna är till att Blind blir avslutningen på något som varit, så slutar han verkligen på topp. Emotionell poplåt med skönt R&B-arrangemang om att hitta rätt i kärleken som uppenbarligen funnits framför honom under en lång tid. För känslor växer ju oftast fram under en längre period och helt plötsligt blir man överöst av av dem för den där personen man egentligen först bara såg som en vän. Fint budskap och som vanligt snyggt framfört av Sebastian!

Blind är skriven av Sebastian tillsammans med Matilda Thompson, Adam Jonsson, Calle Hellberg och William Segerdahl.

Sebastian Walldén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.