Video

Gud vad jag älskar detta!
När Calvin Harris blickar tillbaka till trance-scenen på 90-talet och tar med Ellie Goulding på resan blir det inget annat är magi. Eller kanske ett Miracle?

Följ på Apple Music

Jag som ändå älskade låtar som Right in the night med Jam & Spoon och Robert Miles Children blev helt till mig av detta från första lyssningen. Jag hoppas så att fler kommer följa denna trend att ta upp klubb-trance-trenden tillsammans med Harris. Men med tanke på att singeln blev tvåa i Storbritannien och etta på klubblistan, så är det ganska säkert att fler följer detta recept.

Nu har musikvideon släppts till låten och du ser den här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011