Catchy! Det är första ordet som slår mig när jag lyssnar till SACARIAS nya singel Therapy. I Norge har sångaren redan rönt framgångar med sin medryckande pop och det är inte mer än rätt att han upptäcks av en ännu större publik. 

Favoriter Apple Music

Det aktuella släppet är en klockren upptempolåt med tydlig hook som drivs av noggrant utvalda gitarrslingor. Vi hör artisten utforska frustrationen över att vara i en relation med en vän eller partner som är ytlig, cynisk och oärlig. I detalj fokuserar låten på de svårigheter som kan uppstå med att behöva hantera någon som upprepade gånger ändrar sin personlighet och åsikter för att passa in. 

SACARIAS sång är träffsäker och fångar verkligen den frustration han vill förmedla. Personligen är jag galet förtjust i den alldeles briljanta refrängen som omedelbart får foten att trampa i takt.

SACARIAS

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011