Catchy! Det är första ordet som slår mig när jag lyssnar till SACARIAS nya singel Therapy. I Norge har sångaren redan rönt framgångar med sin medryckande pop och det är inte mer än rätt att han upptäcks av en ännu större publik. 

POPMUZIK LOVER 2

Det aktuella släppet är en klockren upptempolåt med tydlig hook som drivs av noggrant utvalda gitarrslingor. Vi hör artisten utforska frustrationen över att vara i en relation med en vän eller partner som är ytlig, cynisk och oärlig. I detalj fokuserar låten på de svårigheter som kan uppstå med att behöva hantera någon som upprepade gånger ändrar sin personlighet och åsikter för att passa in. 

SACARIAS sång är träffsäker och fångar verkligen den frustration han vill förmedla. Personligen är jag galet förtjust i den alldeles briljanta refrängen som omedelbart får foten att trampa i takt.

SACARIAS

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011