Uddevalla-sonen Rejhan slog igenom som 14-åring när han 2021 var med i TV-programmet Talang och både knockade juryn samt publiken vilket tog honom ända till final. Tidigare i fjol var Rejhan även med i Melodifestivalen där han debuterade med balladen Haunted. Där slutade sångaren på en femteplats i tävlingen och hamnade precis utanför semin.

Skicka in din musik

Nu är det dags för Rejhan att släppa sin första singel efter Melodifestivalen och denna gång blev i alla fall jag otroligt imponerad. It isn’t true är en storslagen popballad som inleds avskalad och emotionellt innan Rejhan visar upp vilket otroligt register han har när han sjunger ut texten medan låten målas upp. Det är den där filmiska stilen på låtar som jag alltid faller som en fura för. Jag säger bara: wow! Det är nu man undrar hur långt han hade kommit med denna i Melodifestivalen istället..? Jag skulle tro ändå till Friends.

It isn’t true är skriven Albin Johnsén, Pontus Söderman, Mattias Andréasson samt artisten själv och blir således andra smakprovet från Rejhans kommande debutalbum.

Rejhan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011