Då var denna vecka över och innan helgen förvandlas till måndag igen är det dags för Johan och Sebastian att lista tio låtar från veckan som varit favoriter för dem.
Hoppas som vanligt att du hittar några guldkorn bland låtarna som kan passa i din spellista.

DOLBY ATMOS

Astrid S – Fuck off 

Sebastian: Astrid S har funnit orden till sitt ex och dom är utan pardo, men otroligt skickligt konstruerade. Med kaxig attityd och sylvass text får vi Fuck off en popbanger om att veta sitt eget värde. 

Ched, Joakim Lundell & Agnes S – Home

Johan: Men vilken jävla monsterhit denna är! Upplyftande och pumpande EDM med en grym refräng och pop-melodi. Själv blev jag helt lycklig av låten.

Elias Kronblad – Torkas utav dårar

Sebastian: Det har gått ett tag sedan Elias släppte deut-EP men nu är han äntligen tillbaka och det är med besked. Singeln Torkas utav dårar är en lysande start på nästa kapitel för sångaren. 

Sebastian Walldén – Blind

Johan: Sebastian skämmer inte bort oss med massa låtar, men när han väl släpper nytt träffar han alltid rätt. När han här sjunger om att han äntligen ser klart i en relation, blir det både emotionellt, starkt och riktigt bra pop.

Taylor Swift – All of the girls you loved before 

Sebastian: Eras-tour har kickat igång och självklart ger Taylor oss då osläppta låtar från sina tidigare eror. Jag föll för den otroligt charmiga och smått narcissistiska All of the girls you loved before. 

Klassens Lowlife – Bäst på att vara sämst

Johan: Alltså, hur charmigt? Bäst på att vara sämst är en charmig poplåt om att vara medveten om sina brister och kanske bli älskad ändå. Samtidigt är det en låt som doftar härligt mycket av Den Svenska Björnstammen vilket jag föll för med en gång.

LOVA – And The Oscar Goes To

Sebastian: Och Oscarn går till ingen mindre än LOVA med sin sylvassa kulspets och fantastiska stämma! Återigen gör hon pop i världsklass. Jag kan inte hjälpa att tycka att titeln är magisk och det är med spänning jag inväntar hennes kommande EP. 

Grant Knoche – Intrusive Thoughts

Johan: Sexigt värre blir det när Grant Knoche sjunger om att leva ut sina begär under natten. Förföriskt viskande sång och arrangemang. Detta är definitivt den läckraste knullmusiken du kommer att få höra i år.

FILIPPA – Brinner 

Sebastian: Upptempo och sommarfeelings. Stjärnskottet FILIPPA är tillbaka med den kokheta Brinner. I mina öron hör jag en given radiodänga. Det är bara en tidsfråga innan hela sverige vet om denna sångerskas namn. 

BEKA – Tears

Johan: Med en pulserande produktion som andas 80-tal släpper brittiska BEKA singeln Tears som hon skrev när hon fick sin ADHD-diagnos och äntligen förstod sitt inre kaos. Resultatet är lysande pop där vi tillsammans kan dansa bort våra tårar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011