Foto: Lisa Fritzell

Torslanda-sonen Victor Leksell fortsätter att träffa rakt i hjärtat med sina emotionella låtar. Nya singeln Fånga mig när jag faller är inget undantag. Låten i sig är titelspåret från Victors debutalbum från 2020, men hamnade inte på albumet av någon anledning. Det är också början på slutet av första kapitlet med Leksell enligt hans Instagram. Med den knyter han ihop säcken av låtar som släppts fram tills nu och under hösten inleds hans andra kapitel.

POPMUZIK LOVER 2

Fånga mig när jag faller var spåret som aldrig kom med på första albumet. En låt jag kanske inte var redo för, men nu är. Jag ser den som ett avslut. Ungdom till vuxen, typ. Om man nu nånsin blir det.”

Fånga mig när jag faller är skriven av sångaren tillsammans med David Björk, Rasmus Budny och Jocki Lövmark. Under sommaren drar Leksell ut på turné och du kan fånga honom på dessa ställen.

9/6 – Backyard Festspelen, Piteå
17/6 – Summer On, Båstad
1/7 – Lollapalooza, Stockholm
7/7 – Visby, Kallis
27/7 – Slottsruinen, Borgholm
28/7 – Amaze Festival, Smögen
3/8 – Skanderborg, Smukfest (DK)
12/8 – TBA, (FIN)
25/8 – Feelings, Bergen (NO)

Victor Leksell

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011