Med No place to hide släpper Marlena Dae sin tredje singel samt första smakprovet från kommande EP:n A Delicate Storm.
Här bjuder den Berlin-baserade sångerskan oss på ett läckert beat och basgång som känns hämtad från 80-talet. I låten sjunger Marlena om en mystisk kvinna som vandrar gatorna om natten för att få in pengar och fly verkligheten och det liv hon lever.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag känner att jag kan relatera till denna längtan efter frihet i No place to hide. Att försöka fly sin verklighet var definitivt ett ämne för mig under karantänen. Jag känner för den här huvudkaraktären som är medveten om farorna som lurar runt henne, men hon är fast besluten att ta sig dit hon behöver vara.”

För mig var resultatet både läckert och filmiskt. Allt blir till en snygg kontrast mellan det medryckande, dramatiska och mörka. För visst doftar det lite Michael Jackson-över produktionen? Jag tyckte det i alla fall.

Marlena Dae Finds

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011