Med No place to hide släpper Marlena Dae sin tredje singel samt första smakprovet från kommande EP:n A Delicate Storm.
Här bjuder den Berlin-baserade sångerskan oss på ett läckert beat och basgång som känns hämtad från 80-talet. I låten sjunger Marlena om en mystisk kvinna som vandrar gatorna om natten för att få in pengar och fly verkligheten och det liv hon lever.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag känner att jag kan relatera till denna längtan efter frihet i No place to hide. Att försöka fly sin verklighet var definitivt ett ämne för mig under karantänen. Jag känner för den här huvudkaraktären som är medveten om farorna som lurar runt henne, men hon är fast besluten att ta sig dit hon behöver vara.”

För mig var resultatet både läckert och filmiskt. Allt blir till en snygg kontrast mellan det medryckande, dramatiska och mörka. För visst doftar det lite Michael Jackson-över produktionen? Jag tyckte det i alla fall.

Marlena Dae Finds

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.