Med No place to hide släpper Marlena Dae sin tredje singel samt första smakprovet från kommande EP:n A Delicate Storm.
Här bjuder den Berlin-baserade sångerskan oss på ett läckert beat och basgång som känns hämtad från 80-talet. I låten sjunger Marlena om en mystisk kvinna som vandrar gatorna om natten för att få in pengar och fly verkligheten och det liv hon lever.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag känner att jag kan relatera till denna längtan efter frihet i No place to hide. Att försöka fly sin verklighet var definitivt ett ämne för mig under karantänen. Jag känner för den här huvudkaraktären som är medveten om farorna som lurar runt henne, men hon är fast besluten att ta sig dit hon behöver vara.”

För mig var resultatet både läckert och filmiskt. Allt blir till en snygg kontrast mellan det medryckande, dramatiska och mörka. För visst doftar det lite Michael Jackson-över produktionen? Jag tyckte det i alla fall.

Marlena Dae Finds

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011