Nova Myhrman byggde upp ett namn för sig med att göra covers på olika låtar; bland annat Tystnar i luren, Snälla bli min och Lyckligare nu. Efter att ha släppt en hel del egna låtar de senaste åren, är det nu dags för sångerskan att ta sin an Thomas Stenströms monsterhit Slå mig hårt i ansiktet från 2014.

Dolby Atmos

Här formar Nova tillsammans med producenten Douglas Thiele den energi som Stenström har i originalet och gör låten till en vacker och avskalad ballad. Med en enkel pianoslinga målar Nova upp låten med sin mjuka röst och man får ingen annat än rysningar av detta. För det är otroligt snyggt säger jag.

Nova Myhrman

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.