Nova Myhrman byggde upp ett namn för sig med att göra covers på olika låtar; bland annat Tystnar i luren, Snälla bli min och Lyckligare nu. Efter att ha släppt en hel del egna låtar de senaste åren, är det nu dags för sångerskan att ta sin an Thomas Stenströms monsterhit Slå mig hårt i ansiktet från 2014.

Favoriter Apple Music

Här formar Nova tillsammans med producenten Douglas Thiele den energi som Stenström har i originalet och gör låten till en vacker och avskalad ballad. Med en enkel pianoslinga målar Nova upp låten med sin mjuka röst och man får ingen annat än rysningar av detta. För det är otroligt snyggt säger jag.

Nova Myhrman

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011