Vackert, emotionellt och gripande. Det är ord som kan beskriva singeln Wandering med den amerikanska singer-songwritern Alexander Ruwe. En pianoballad som förstärks av stråkar som tillsammans skapar en filmisk känsla till låten.

Nordiska Favoriter

På singeln Wandering reflekterar Alexander kring personlig tragedi och saknad. En låt som sångaren skrev när han kände sig vilsen utom hopp. Att planlöst gå utan mål och utan hopp. Men låten blir också en tröstande kram till de som har det svårt. En låt som någonstans säger att du är inte ensam.

Personligen tyckte jag detta var väldigt vackert. Avskalat men ändå kraftfullt. Sedan är just kombinationen av ett piano tillsammans med stråkar väldigt tilltalande. Det är vemod formad till musik.

Alexander Ruwe

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.