Vackert, emotionellt och gripande. Det är ord som kan beskriva singeln Wandering med den amerikanska singer-songwritern Alexander Ruwe. En pianoballad som förstärks av stråkar som tillsammans skapar en filmisk känsla till låten.

Svensk Pop Apple Music

På singeln Wandering reflekterar Alexander kring personlig tragedi och saknad. En låt som sångaren skrev när han kände sig vilsen utom hopp. Att planlöst gå utan mål och utan hopp. Men låten blir också en tröstande kram till de som har det svårt. En låt som någonstans säger att du är inte ensam.

Personligen tyckte jag detta var väldigt vackert. Avskalat men ändå kraftfullt. Sedan är just kombinationen av ett piano tillsammans med stråkar väldigt tilltalande. Det är vemod formad till musik.

Alexander Ruwe

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011